|
|
#1 |
|
VURULDUM ANNE
Hain bir kurşun değdi bu cana, Kırıldı kolum kanadım düştü yana, Hayatım bir film gibi canlandı gözümde, Vuruldum şehit oluyorum anne. Kanım feda olsun bu vatana, Yaralı bedenim düşerken toprağa, Hayallerim gözümde kaldı Vuruldum şehit oluyorum anne. Daha yolun başındaydım, Beni bekleyen eşim çocuklarım vardı, Hani onları okutacaktım, Vuruldum şehit oluyorum anne. Sen anasın malumdur gerçi sana, Kapıyı çalınca komutanlarım sakın şaşırma, Sakın ama sakın ağlama olurumu? Vuruldum şehit oluyorum anne. -------------♥♥♥♥♥♥♥♥♥ -------♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ---♥♥♥♥♥♥♥---------------♥♥♥-- -------♥ -♥♥♥♥♥♥♥---------------------♥ ------♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥----------------------- ------♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥----------------------- ---♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥----------------------- ♥♥♥♥♥♥♥♥♥ -♥♥♥♥♥♥♥---------------------- -----♥♥♥♥♥♥ ---♥♥♥♥♥♥♥-------------------- -♥----♥♥♥♥♥♥ -----♥♥♥♥♥♥♥--------------♥♥♥- ----♥♥♥---♥♥ ---------♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥------ ♥♥ -------------♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
|
|
|
|
|
#2 |
|
Kategori Yöneticisi
![]() ![]() |
Sen anasın malumdur gerçi sana,
Kapıyı çalınca komutanlarım sakın şaşırma, Sakın ama sakın ağlama olurumu? Vuruldum şehit oluyorum anne. Harika Paylaşım İçin Teşşekürler
|
|
![]() |
| Etiketler |
| anne, vuruldum |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|